Bon any 2014!
Escrit per Redacció dimecres, 1 de gener del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
El Club - Notícies

 

Tots aquells que formem part de la Unió Esportiva Llagostera us volem desitjar avui, 1 de gener, un Bon Any Nou, ple de salut –com sempre, el més important- i d’èxits esportius i socials del nostre estimat club. També que el primer equip ens segueixi fent gaudir a tots diumenge rere diumenge i continui portant amb orgull el nom de l’entitat i de la població.

Com sempre està bé demanar-li alguna cosa a l’any que s’estrena, al 2014 li pregaríem allargar com més temps millor l’extraordinari moment de joc i resultats que estem vivint a la Segona B, i també que el nostre futbol base confirmi les bones espectatives d’aquesta temporada. Com a entitat, ens agradaria continuar gaudint del suport dels nostres fidels patrocinadors -i trobar-ne de nous-, del reconeixement de la gent del futbol i dels mitjans de comunicació. I, posats a demanar, voldríem engrescar a més aficionats amb la intenció que a tots els partits del Municipal es visqués una autèntica festa.

Per últim, des del departament de comunicació del club, i com que som força insistents, al 2014 li demanem més facilitats per fer la nostra feina, o, el que és el mateix, millores a internet, a la megafonia del Municipal, etc… També, pels mitjans que ens visiten i que són els encarregats de ‘vendre’ portes a fora el club i el poble, una sala de premsa específica i digna de la Segona B, per poder treballar, d’una vegada per totes, en bones condicions. A tots, que tinguem sort durant aquest històric 2014!