Una primera volta del tot espectacular ara repassada en xifres
Escrit per Jordi Gastó dimarts, 31 de desembre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies

 

Els primers dinou partits de lliga de la temporada 2013-2014 ens han deixat, globalment, unes xifres magnífiques, absolutament impensables quan va començar el campionat. Ara us oferim les dades individualitzades més significatives dels futbolistes del primer equip blaugrana en aquest primer tram. Molt s’ha parlat dels 42 punts que ja porta el líder i que el deixen virtualment salvat –la permanència acostuma a estar al voltant dels 45 o 46 punts- quan queda per davant tota la segona volta.

Menys s'ha parlat, però, de les dades individuals. Per exemple que el porter Moragón –el menys batut del grup 3 de Segona B- es l’únic futbolista que ha jugat fins ara tots els minuts, el que en l'argot periodístic se'n diu un 'maratonià'. Vallho ho fa ver… fins la jornada 18. A la darrera abans del Nadal es va perdre l’encontre d’Elx per acumulació d’amonestacions. També han estat presents en tots els partits menys en un- encara que sense jugar-los al complet- homes com Tarradellas i Jordi López.

Els menys utilitzats fins ara han estat Aumatell -81 minuts en 4 partits de lliga- i l’altre porter, Nico Ratti, encara inèdit. Quant als golejadors, comparteixen 'pichichi' un davanter centre com Marc Sellarès i el ‘jugador total’, Enric Pi, habitualment lateral esquerra però que fins i tot ha arribat aquesta temporada a jugar com a davanter centre. Tots dos han marcat 6 gols. Aquest és el ‘Top 5’ del que portem de temporada:

Més partits jugats

Moragón (19)
Vallho, Tarradellas i Jordi López (18)
Masó (17)

Més minuts disputats

Moragón 1.710 (tots)
Vallho 1.620
Tarradellas 1.397
Jordi López 1.393
Masó 1.530

Màxims golejadors

Sellarès i Enric Pi 6
Eloy Gila i Pitu 5
Salva Chamorro 4