Col·laboració amb Xarop Clown
Escrit per Jordi Gastó dijous, 19 de desembre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
El Club - Notícies

 

La Unió Esportiva Llagostera ha col·laborat aquest any, juntament amb altres clubs de les nostres comarques, en la confecció del ‘calendari solidari 2014 de l’esport gironí’ una iniciativa de Girona és Esport amb la voluntat de recaptar fons per Xarop Clown. Aquesta associació sense ànim de lucre treballa des de l’any 2006 per desdramatitzar, a través de l’humor, l’estada dels nens i nenes ingressats a l’hospital Trueta de Girona i eventualment a altres hospitals de les comarques gironines.

La idea del calendari solidari s’inicia amb la necessitat d’ajudar a Xarop Clown per tal que els pallassos que conformen aquesta companyia puguin seguir oferint les seves estones d’humor i màgia als més menuts quan han de conviure llargues etapes al centre hospitalari. La iniciativa compta amb el suport de la totalitat de les plantilles de la UE Llagostera, UE Olot, Uni Girona, CB Quart i Handbol Bordils, així com també amb els mateixos clubs. Tant els jugadors, jugadores com les mateixes entitats han aportat una quantitat econòmica més que suficient per poder editar el calendari, que es posarà a la venda al preu de 10 euros amb l’únic objectiu d’aconseguir més ingressos per a Xarop Clown.

Els jugadors de la Unió Esportiva Llagostera que més protagonisme tenen són Eloy Gila, Barón i Enric Pi –mes d’abril-, i Nuha i altre cop Eloy Gila –novembre-. Tots van passar-ho d’allò més bé en la sessió fotogràfica de Jaume Ribas per a Girona és Esport. Ja sabeu quin és, doncs, el regal més simpàtic i solidari per aquestes festes. La Unió Esportiva Llagostera disposarà d’exemplars del calendari a partir de demà dimarts. Es podran comprar a les oficines del club i també a la botiga del Municipal.