Tot el futbol base del club estarà diumenge al Municipal
Escrit per Jordi Gastó dimarts, 5 de novembre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies

 

El proper diumenge (12 del matí) arriba un dels partits més esperats de la temporada, el primer duel gironí que jugarà el Llagostera a Segona B. El club fa una crida per tal que, davant l’Olot, el Municipal presenti una magnífica entrada i l’equip pugui mantenir la seva gran ratxa de victòries a casa. La Junta Directiva vol que l’encontre entre els dos equips de les comarques gironines suposi tot una festa i l’ambient sigui el de les grans ocasions al recinte llagosterenc.

Per això el club ha pres una sèrie de mesures amb la intenció que els blaugrana tinguin més suport que mai i puguin confirmar el seu extraordinari inici de lliga. Tots els jugadors del futbol base llagosterenc, juntament amb els seus tècnics, estaran citats a ser presents al camp vestits amb els colors del club. Igualment, i per a que els joves futbolistes puguin venir acompanyats, cada soci de la UE Llagostera tindrà dret a adquirir dues entrades a preu reduït -8 euros-, que s’hauran de retirar de manera anticipada a les oficines del club (cada tarda de 17:30 a 20 hores i dissabte al matí de 10 a 13 hores).

Els joves futbolistes llagosterencs i els seus acompanyants seran ubicats en una zona determinada del camp, des d’on es vol que encoratgin els jugadors del primer equip en aquest partit que pot marcar el futur de la UE Llagostera a Segona Divisió B. El club els prega que diumenge arribin al camp amb temps suficient, al voltant de les 11 del matí, per evitar aglomeracions i poder seure còmodament a l’espai que tindran reservat.