UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

Apadrinar un equip de la UE Lllagostera, la millor inversió
Escrit per Jordi Gastó dijous, 24 d'octubre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Futbol Base - NotíciesCoincidint amb el creixement del seu futbol base, la Unió Esportiva Llagostera engega aquesta temporada una nova iniciativa: apadrinar un dels 15 equips dels que disposa actualmente l’entitat. Per molts pocs diners, els ‘padrins’ disposaran d’una sèrie d’avantatges molt interessants per la seva marca. El retorn està, doncs, assegurat. Mitjantçant la proposta ‘Apadrina un equip’, la UE Llagostera busca crear un vincle d’unió molt fort entre els padrins de cada equip i l’entitat, que anirà molt més enllà d’un simple intercanvi, establint una relació positiva entre aquestes empreses i el club.

D’aquesta manera, apadrinar un equip de la Unió Esportiva Llagostera significa que aquesta ‘empresa-padrí’ associa la seva marca a una acció esportiva, però també social i educativa. O sigui, a la formació integral de joves futbolistes mitjantçant la UE Llagostera. Quan l’empresa decideix apadrinar un equip del club, gaudeix de les seguents contrapartides:

- l’equip apadrinat adopta el nom de ‘l’empresa-padrí’, fent possible la vissibilitat de la vostra marca en tots els entorns -esportiu, social…- en què tingui presència.

- La imatge de la vostra empresa, mitjantçant el logotip sobre a la samarreta de l’equip apadrinat, serà visible a tots els camps de Catalunya on l’equip jugui un partit.

- La vostra marca apareixerà en un espai destacat –especial ‘padrins’- al portal web de la UE Llagostera, una de les pàgines referents del futbol català hores d’ara, amb la qual cosa també augmentarà la seva vissibilitat. Igualment apareixerà lligat al vostre equip en el Twitter del club, que ja ha superat els 4.000 seguidors.

- També a la web, la vostra imatge corporativa, logotip o marca d´empresa apareixerà sempre associada a l’equip al qual apadrini.

- Augmentareu les visites a la vostra plana web gràcies al banner d’enllaç directe que apareixerà a uellagostera.com.

A més, com ‘empresa padrí’ disposareu de:

- Dos carnets VIP de la UE Llagostera, a nom de l’empresa, perquè en gaudeixin les persones que voaltres decidiu.

- Dos seients VIP ‘reserva tribuna principal’, amb el logotip de la vostra marca ben visible, perquè pogueu presenciar tots els partits dels diferents equips del club des d’una poisició privilegiada.

- Un rètol a peu del terreny de joc.

- Un cartell ‘foam’ amb el vostre logo ben visible, que l’equip apadrinat lluïrà en les seves fotografíes oficials.

Quan apadrineu un equip de la UE Llagostera passeu a formar part d’un projecte esportiu i social que cada vegada engresca més gent, i d’una tasca educativa que de ben segur els vostres clients sabran valorar.

Els interessats podeu adreçar-vos ales oficines del camp de futbol en els horaris habituals –dimarts i dimecres de 17:30 a 20 i dissabtes de 10 a 13-, per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la i Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) o via telefònica ( 972 830 606 i 664 184 374 ).