UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

A per la remuntada!
Escrit per Jordi Gastó dimarts, 15 d'octubre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Copa Federació


El Llagostera juga demà dimecres (19:30 hores a la Ciutat Esportiva Dani Jarque) la tornada de la final de la fase catalana de la Copa Federació. Per aconseguir el títol i el bitllet per la fase estatal, cal donar la volta al marcador advers del partit d’anada al Municipal (2-3). Tasca difícil però no pas impossible. A la conclusió del partit de fa dues setmanes en terres gironines, els tècnics van coincidir en què no hi havia encara res decidit.

Manolo Márquez, míster del filial blanc-i-blau, recordava que a semifinals, tot i guanyar amb claredat al camp del Prat el partit d’anada (1-3), el seu equip ho havia passat molt malament al matx de tornada, que havia perdut… però per una menor diferència de gols (2-3). Lluis Carrillo, per la seva banda, parlava de la dificultat d’aquest matx de demà però també de la confiança en, sortint a per totes, poder tenir com a mínim opcions de remuntar una final en la que, recordem, els gols marcats fora de cada tenen valor doble en cas d’empat.

El Llagostera pot fer alguna rotació i incloure d'inici algun jugador del filial. Hores d’ara són baixa segura Tarradellas, Jordi López, Enric Pi, Vallho, Chamorro i Masó. L'equip té lesionats Pitu, Aimar, Lobato i Óscar però comptarà, com a mínim, amb tres jugadors del filial: Oriol, Guille i Martí Vera.