UE Llagostera

PROPER PARTIT / PRÓXIMO PARTIDO · 26/07: Espanyol B - UE LLAGOSTERA (19:30 h)

La gran família del Llagostera!
Escrit per Àngel Garreta dijous, 3 de novembre del 2011
PDF Imprimeix Correu electrònic
Futbol Base - Notícies


El passat dissabte, en els instants previs del partit de Segona B entre el Llagostera i l'Huracán valencià, el Municipal va viure la presentació al complet dels joves futbolistes de la casa. El futbol de base de la Unió Esportiva Llagostera va saltar al terreny de joc per viure el seu dia de protagonisme de la temporada.

Una hora abans de l'inici de l'encontre de l'equip sènior, els menuts de la casa van fer-se les diferents fotogafies oficials per acabar amb una foto gegant de família. Responsables esportius de l'Ajuntament de Llagostera i de la Federació Catalana de Futbol van realitzar els parlaments previs a la intervenció de la presidenta del club, Isabel Tarragó, qui va destacar la importància del futbol formatiu dins el club.

La pàgina web oficial del Llagostera us ofereix a la seva secció de Futbol Base les imatges de cada equip, el nom dels entrenadors, segons entrenadors, delegats i plantilla al complet de tots els equips, des de l'Escoleta fins al Llagostera B. Podeu veure les imatges i consultar la informació fent clic AQUÍ.

 


La presidenta Isabel Tarragó, en el moment dels parlaments


La formació de la persona, ben present a les samarretes de base