El Llagostera ja ha utilitzat 21 futbolistes aquesta temporada
Escrit per Jordi Gastó dimecres, 9 d'octubre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies


Quan tan sols s’han disputat set partits de lliga, el cos tècnic llagosterenc ja ha donat una oportunitat a un total de 21 futbolistes dels 23 que formen la plantilla aquesta temporada. Els únics dos que encara no s’han estrenat han estat el porter Nico Ratti i Dani Planagumà, que continua el seu procés de recuperació. Oriol Alsina i Lluis Carrrillo no s’han cansat de repetir que tothom és important en aquest Llagostera. I ho estan demostrant a l’hora de fer un aposta pels seus futbolistes.

Tots els jugadors de camp excepte Planagumà ja han estat utilitzats, i els moviments de peces i posicions han estat constants depenent de factors com l’estat de forma, el rival o les característiques del camp. Encara que de moment no hi ha hagut cap sancionat, els problemes físics d’alguns homes també han facilitat les rotacions. Dels 21 jugadors, només dos -el porter Moragón i el central Vallho- han disputat fins ara els set partits de lliga al complet, és a dir han actuat els 630 minuts.

Dos altres futbolistes, Fullana i Tarradellas, han intervingut en també tots els compromisos, però no en la seva totalitat, mentre que Masó ha jugat sis partits, tots al complet. Nomès han saltat a la gespa en un encontre els centrals Òcar Àlvarez i Cano –tots dos, això sí, van ser-hi els 90 minuts-, mentre que el menys utilitzat fins ara ha estat Jordi Aumatell, amb tant sols 2 minuts sobre el terreny de joc.