Carrillo: "Aquest gol li vindrà molt bé a Salva Chamorro"
Escrit per Jordi Gastó dilluns, 7 d'octubre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies


A la roda de premsa posterior a l’encontre, Lluis Carrillo destacava la importància del quart triomf consecutiu al Municipal, en aquesta ocasió davant L’Hospitalet, un equip que fins ara els llagosterencs no havien pogut guanyar en cap ocasió, ni en competició de lliga ni tampoc en duels de la la Copa del Rei. “La primera part ha estat molt bona, hem recuperat les sensacions positives d’altres partits –indicava-. Al final L’Hospitalet ens ha apretat una mica, però hem pogut sumar tres punts més”. El triomf també és més valuós tenient en compte les quatre baixes que tenia l’equip: Aimar, Pitu, Lobato i Òscar… “Al Llagostera volem que surtin al camp jugadors que estiguin al 100%. Els que tinguin molèsties millor que no participin, perquè els futbolistes han de poder competir al màxim d’intensitat. Veurem com evolucionen els tocats durant la semana”.

Qui segur que es perdrà alguns partits serà Aimar, que a causa d’una hèrnia a l’engonal haurà de ser operat. Carrillo tenia elogis per L’Hospitalet: “És un bon equip i segur que surt endavant. Potser li falta una mica d’equilibri defensa-atac perquè ofensivament ha canviat molt respecte la passada temporada, però té potencial per estar a la part alta de la classificació”. Preguntat per l’actuació personal d’alguns futbolistes llagosterencs, indicava que “Cano, en el seu debut, ha estat encertat tant en les cobertures com salts de cap, els desplaçaments de pilota… Salva Chamorro? Contents que hagi marcat, sobretot per ell. El cos tècnic està molt satisfet del seu treball a dalt aguantant la pilota, fent diagonals… Ara bé, a nivell personal li mancava fer gols, que és del que viu un davanter, i segur que haver-se estrenat a la lliga li donarà confiança. Però repeteixo que nosaltres ja valorem molt la seva feina per l’equip”.

Finalment, a l’hora de parlar de l’inici de lliga, Carrillo era contundent: “Fer 15 punts en les 7 primeres jornades està molt i molt bé, però això acaba de començar i la lliga és molt llarga. L’equip mostra moltes coses bones, que són les que s’han de mantenir, i treballarem per donar un pas endavant allà on hi hagi marge de millora”.