Carrillo: "Hem sumat un bon punt davant un rival difícil"
Escrit per Jordi Gastó dilluns, 30 de setembre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies


A la renovada sala de premsa del Narcís Sala, Lluis Carrillo valorava de forma positiva el punt que permet el conjunt blaugrana continuar invicte aquesta temporada i mantenir números de mitjana anglesa: tres victòries al Municipal llagosterenc i tres empats en els desplaçaments en aquestes sis primeres jornades del campionat. “Tal com s’ha desenvolupat el partit, l’empat és bastant just. La primera part del Llagostera ha estat força bona, però a la segona ells han apretat i ens han complicat les coses”.

El tècnic reconeixia que “ens el primers 45 minuits hem tingut fins a tres ocasions de marcar molt clares, i no és normal que en cap no haguem fet gol… potser ha faltat una mica d’instint assassí del jugador, però són circumstàncies del joc, i a vegades no s’hi pot fer res. A més, el rival també juga”. Un Sant Andreu que després del descans “s’ha posicionat bé, mentre que nosaltres hem perdut una mica el rigor tàctic al mig del camp. També hem hagut de fer canvis que no havíem previst i això ens ha complicat les coses. Lobato? Tenia molèsties al quadríceps i no podía seguir, per això l’hem rellevat”.

Carrillo considerava que “el punt és molt bo. No oblideu que, tot i que jugava a Can Dragó, el Sant Andreu havia guanyat fins ara tots els partits de casa aquesta temporada, tant a la lliga com a la Copa del Rei. És un equip complicat i el punt aconseguit té força valor”.

 

Foto: Isaac Navarra