Ara cal guanyar fora de casa!
Escrit per Jordi Gastó dijous, 26 de setembre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies


Seguint la línia del darrer tram de la passada lliga a Segona B, el Llagostera del curs 2013-2014 s’està mostrant intractable al Municipal –tres partits de lliga, tres victòries-. Ara arriba el moment de millorar el bagatge fora de casa, com ha reconegut obertament aquests dies el mateix cos tècnic del club. Fent una mica d’història, la primera temporada a Segona B –la del dolentíssim inici i gran final- el conjunt del Gironès va arribar a guanyar fins a vuit partits fora de casa (Manacor, Sant Andreu, Valencia Mestalla, Sporting Mahonés, Ontinyent, Badalona, Reus i Andorra), una xifra sensacional.

La lliga passda, en canvi, els blaugrana només s’en van endur els tres punts dels camps de Valencia Mestalla, Yeclano i Binissalem, encontre aquest on l’equip va certificar la permanència. Curiosament, en tots aquests 11 partits el Llagostera mai no ha encaixat un gol. Victòria lluny de casa, doncs, es sinòmin de porteria a zero. En el que portem d’aquest campionat, l’equip ha aconseguit dos meritoris empats als sempre difícils camps de l’Huracán i el Prat. Però, com diu Lluis Carrillo “com a visitants hem de millorar. Ens falta creure que podem guanyar, i cal sortir amb una mica més d’ambició. No parlaria de manca d’actitud, perquè intensitat en posem, és més que res una qüestió de confiança, de creure que podem tirar els partits endavant”.

Curiosament, a les dues temporades anteriors el primer triomf lluny de casa no va arribar fins la jornada 12 de lliga. La 2011-12 a Manacor (0-1) i la 2012-13 a Paterna contra el València Mestalla (0-2). Esperem que en aquesta ocasió no calgui esperar tant de temps per tornar un dia a Llagostera amb els tres punts a la butxaca!