Carrillo: "És important tenir ja un bloc i que els nous s'estiguin adaptant"
Escrit per Jordi Gastó dilluns, 9 de setembre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies


A la conclusió del partit davant el Lleida Esportiu, l’entrenador blaugrana analitzava tant l’important triomf davant els de la Terra Ferma com el bon inici de lliga –set punts aconseguits de nou possibles- del conjunt gironí. “Sabíem que seria un partit complicat davant un equip que l’any passat va jugar play-off i que creiem que tornarà a ser a dalt aquesta temporada", indicava Lluis Carrillo. "A la primera part hem estat molt i molt bé, disposant de tres o quatre ocasions bones d’ampliar l’avantatge. Ells a la segona han apretat una mica més però a base de joc directe i tampoc han arribat molt. Al final hem tingut la sort de fer el gol en el xut d’Eloy des de fora de l’àrea. Penso que el resultat és just”.

Respecte al bon inici de lliga, Carrillo indicava que “És molt important que el gruix de la plantilla sigui el de l’any anterior. Els jugadors coneixen els automatismes, els sistemes de joc, i això ens permet avançar en altres aspectes. A més els nous han arribat amb ganes d’aprendre amb rapidesa, sumar i entrar en la dinàmica del grup. S’estan acoblant molt bé. Això ha fet que estiguem forts des del començament”. Quant a les absències, “Enric Pi encara té algún punt de sutura del dissabte i a Òscar no li han desaparegut del tot encara les molèsties al genoll, tot i que està molt millor. Tots dos esperem tenir-los a punt per jugar diumenge vinent al camp del Prat”.

Per últim, a les queixes del tècnic visitant, Toni Seligrat, per les petites mides del Municipal de Llagostera, Carrillo responia que “avui el Llagostera ha intentat jugar la bola, mentre que ells han optat per les pilotades a dalt. Nosaltres tenim jugadors amb qualitat per fer joc combinatiu, però que saben posar-se la granota de treball quan és necessari”.