Xavi Agustí: "El filial està preparat per debutar a Segona Catalana"
Escrit per Jordi Gastó dijous, 5 de setembre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Filial - Notícies


El proper dissabte, el filial, el Llagostera B, estrena temporada i categoria al camp del Can Gibert (a partir de les sis de la tarda). Abans del debut a Segona Catalana, uellagostera.com ha volgut parlar a fons amb Xavi Agustí, entrenador enguany del filial blaugrana. Aquestes son les seves impressions.

Quina valoració fas de la pretemporada?
Positiva. Per una banda els resultats obtinguts han estat satisfactoris per l'exigència dels rivals, però sobretot em quedo amb la predisposició per millorar que ha mostrat la plantilla. Tenim un grup molt jove, amb la finalitat de poder arribar a formar jugadors per el primer equip. De fet, alguns d'ells ja hi han estat durant la pretemporada.

Esteu preparats per debutar dissabte a Segona Catalana?
Ho estem! Ara bé, el calendari ens ha dut un debut complicat, contra un clar aspirant a l'ascens i en un dels camps més difícils de la categoria. Del que n'estic segur és que competirem bé, tal i com hem fet durant els partits de preparació.

La plantilla està tancada?
Sí, tenim bastants efectius però sempre va bé perquè no sabem què ens pot deparar el futur quant a lesions, sancions, compromisos personals… Però n’estic molt satisfet del que tinc.

Com veus el grup 1 de Segona Catalana? Quin paper pot jugar el Llagostera?
Com cada temporada hi haurà 3-4 equips que lluitaran per les primeres posicions. Poden ser el Can Gibert, sobretot per la campanya que va fer la darrera temporada i perquè manté pràcticament la mateixa plantilla, igual que l'Abadessenc... També veig equips més renovats com el Quart, o la sorpresa que poden donar els nou vinguts com nosaltres, L'Escala -amb jugadors contrastats- o el Calonge. Estic segur que, a part d'aquests, hi haurà algun altre equip que sorprendrà i estarà a dalt.

Quin anàlisi fas del teu equip?
Tenim una plantilla molt renovada i on es prioritza la joventut, que ens aportarà frescor i intensitat. Segur que a mesura que avanci la temporada els jugadors s'aniran adaptant als canvis que comporta la categoría i el joc millorarà notablament.

Parlem d’objectius?
Esperem fer una bona campanya, i que aquesta experiència serveixi de trampolí pel màxim número de jugadors. Dit això, voldríem competir en la part alta de la categoria. Per què no?