Primer test contra un rival de lliga
Escrit per Jordi Gastó dijous, 8 d'agost del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies

Després de jugar contra equips de la Premier League, Segona A, Tercera i Primera Catalana, el Llagostera afronta demà, a les semifinals del Torneig d'Històrics, la primera prova contra un rival de la seva mateixa categoria, el Badalona. La cita, a les instal·lacions del Guinardó, a Barcelona, a les sis de la tarda.

Aquesta primera semifinal del torneig enfrontarà els guanyadors del grups 1 i 2. Davant tot un clàssic de l'Històrics, els blaugrana buscaran arribar a la final de dissabte en l'edició del seu debut. Oriol Alsina, Director Tècnic del Llagostera, parla d'un rival "potent, que s'ha reforçat bé amb futbolistes importants, alguns d'ells provinents del Sant Andreu i per tant ben coneguts pel míster... Crec que faran una molt bona lliga i segur que no ens ho posaran fàcil en aquesta semifinal".

Però el Llagostera té un avantatge: "El fet de debutar al torneig ens dona un plus de motivació, i tothom del club, començant pels jugadors, està molt engrescat amb l'Històrics". Curiosament, Piti Belmonte, l'ara tècnic escapulat, no va poder mai guanyar el Llagostera com a entrenador del Sant Andreu. El balanç dels cinc enfrontaments -quatre de lliga i un de Copa Catalunya- entre el conjunt del barri barceloní i el llagosterenc va ser de tres victòries gironines i dos empats.