UE Llagostera

PROPER PARTIT · 3-Agost · La Jonquera - UE LLAGOSTERA (19 hores)

L'hora de la veritat
Escrit per Ricard Vicente dimecres, 19 d'octubre del 2011
PDF Imprimeix Correu electrònic
Columnes - Opinió


No hi ha cap mena de dubte que el Llagostera està vivint ara mateix el millor any de tota la seva història. Tot el que té i tot el que està disputant s'ho ha guanyat on toca  fer-ho: en un terreny de joc. La trajectòria ha estat extraordinària i dificilment repetible. La pregunta es lícita: val conformarse amb això?

La resposta, amic meu, no està dins de la tramuntana, la resposta està en tots aquells que formen part d'una entitat que s'ha convertit, ara mateix, en un exemple. L'objectiu ha d'estar clarament marcat. Sabem que la permanència és el somni i que la Copa ha estat un tast del que pot ser en futures temporades. Així doncs, tots, absolutament tots, han de desitjar amb força aquesta fita. La directiva, els jugadors, el cos tècnic, l'afició i el municipi han de saber que la Segona Divisió B és un mal necessari.

Per aquest motiu l'esforç encara ha de ser més gran, cadascú amb la seva responsabilitat. Llagostera és ara en molts més mapes gràcies al seu equip de futbol. Molts clubs modestos pensen en poder seguir les empremptes dels gironins i volen enmirallar-se en els seus valors de treball i sacrifici. La Lliga no ha començat bé pel que fa als resultats i la Copa s'ha buidat. Ara toca treure aquella essència del Llagostera, ara més que mai. És l'hora de la veritat.

 

Ricard Vicente
Director del programa "Catalunya Futbol" de Ràdio Marca