Els entrenaments matinals d'aquesta setmana seran a Tossa
Escrit per Jordi Gastó diumenge, 21 de juliol del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies

El primer equip de la Unió Esportiva Llagostera s'haurà de desplaçar durant aquesta setmana al Camp Municipal de Tossa de Mar. Allà s'hi realitzaran les sessions preparatòries matinals per tal de no coincidir amb el Campus de futbol que tindrà lloc al Municipal llagosterenc durant els propers dies.

La setmana passada no va haver-hi cap problema, ja que el primer equip es va exercitar en l'aspecte físic, tant als voltants del Municipal com al Pavelló. Ara sí que hi hauria coincidència física, per la qual cosa els entrenaments matinals de les 9:00 es traslladen a les instalacions del Camp Municipal de Tossa de Mar, cedides sense cap cost per l'Ajuntament d'aquesta vila marinera. Les sessions de la tarda (19:00) sí que tindran lloc al Camp del Llagostera, un cop acabat el programa diari del Campus.

Els blaugrana entrenaran aquesta setmana en doble sessió dilluns, dimarts, dimecres i divendres. Dijous i diumenge hi haurà festa, i dissabte es jugarà el segon partit de la pretemporada -primer a casa- davant el Girona. El matx, corresponent al trofeu 'Vila de Llagostera', començarà a les 19:30 hores.

Fotografies: SportGroup.es