Els mitjans ja poden demanar la seva acreditació de temporada
Escrit per Jordi Gastó dissabte, 29 de juny del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Web i Premsa - Notícies

A partir d'avui dissabte dia 29 de juny, els diferents mitjans de comunicació que tenen previst cobrir la informació de la Unió Esportiva Llagostera durant la propera temporada 2013-2014 ja poden demanar les seves acreditacions corresponents mitjantçant el correu electrònic específic de premsa del club.

Siguin de premsa escrita, ràdio, televisió, fotògrafs o pàgines web, els mitjans hauran d'enviar un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , especificant quin seguiment tenen previst fer del club -diari, setmanal...- i el número d'acreditacions que sol·liciten per la propera campanya tenint en compte les seves necessitats reals, tant de redactors com de fotògrafs, tècnics, càmeres, etc. Les acreditacions no seran unipersonals, sinó que portaran visible el nom del mitjà, encara que el club prega -pel seu control intern- es faciliti el nom complet (nom i dos cognoms), el DNI, el nom del mitjà i la tasca a desenvolupar (premsa escrita, ràdio, TV, web, fotografia) de la/les persones que tinguin previst cobrir la propera temporada la informació de l'entitat.

Les acreditacions seran totalment imprescindibles per accedir al Municipal de Llagostera els dies de partit i, en no ser personals, el club no té previst facilitar-ne per un partit en concret a aquells mitjans que ja hagin fet la seva demanda per tota la temporada. Preguem, doncs, la 'rotació' dels passis entre els periodistes d'un mateix mitjà. El club analitzarà les demandes rebudes i confirmarà a cada mitjà el número de passis de temporada que tindrà a la seva disposició.

L'altra opció que ofereix el club, dirigida de forma especial als mitjans que acompanyen als equips rivals que visiten Llagostera o els que només tenen previst acudir al recinte de manera puntual, serà l'acreditació utilitzable per un únic partit i que s'haurà de demanar, sempre per correu electrònic -en cap cas per telèfon- com a molt tard a les 20 hores del divendres anterior a la disputa de l'encontre. Com sempre, trobareu tota la informació a la web oficial del club, apartat premsa i acreditacions.