Noves millores al Municipal
Escrit per Jordi Gastó divendres, 28 de juny del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
El Club - Notícies

Des de fa uns dies, a les instal·lacions del Municipal hi ha força activitat, amb l'inici de les obres d'una nova coberta a la grada lateral i l'ampliació del vestidor del primer equip. Cobrir la grada lateral més propera al Polivalent és una vella aspiració que permetrà als aficionats guanyar en comoditat per veure futbol.

La petita tribuna coberta que hi havia fins ara -l'antiga- no era suficient per aixoplugar els aficionats presents els dies de pluja. Ara aquesta graderia -que va ser instal·lada aprofitant l'ascens de l'equip a Segona B- estarà tota coberta i permetrà veure els partits amb molta més comoditat i des d'una perspectiva millor -té mes alçada- que des de la tribuna 'vella'.

Les obres, adjudicades des de fa temps, són per fi un fet i el club confia en tenir-les llestes per l'inici de la temporada oficial 2013-2014. D'altra banda, i aprofitant la construcció al costat del Polivalent d'unes pistes privades de pàdel, el primer equip de la UE Llagostera passarà a disposar d'un vestidor més ampli, més en consonància amb un equip de Segona B. Aquestes obres encara estan més avançades, com es pot comprovar en una de les fotografies.