Draft i Campus escalfen motors
Escrit per Jordi Gastó dijous, 27 de juny del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
El Club - Notícies

La propera setmana, primera del mes de juliol, serà especialment intensa dins la Unió Esportiva Llagostera. Dilluns vinent arrenca d’una banda el ‘Draft’ que el nostre club organitza conjuntament amb el Palamós i d’altra banda també es posa en marxa un nou Campus pensat pels més joves futbolistes.

L’èxit de les dues iniciatives ha estat total, però encara hi queden algunes places disponibles El ‘Draft’ que organitzen Llagostera i Palamós tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 de juliol al Nou Municipal palamosí, en sessions que es desenvoluparan entre les 19:00 i les 20:30 hores. El seu objectiu és que tots els joves jugadors que ho vulguin –en especial sots’23, però sense descartar els d’edats superiors- puguin demostrar les seves habilitats i la seva il·lusió per convertir-se en futbolistes de nivell.

Alguns d’aquests jugadors tindran la oportunitat, mitjantçant completes i variades sessions d’entrenament, de fer veure als tècnics el seu nivell i tal vegada passar a formar part de la plantilla del conjunt del Gironès –Segona Divisió B-, o del club del Baix Empordà –Tercera Divisió-. Els resultats es comunicaran als futbolistes en una setmana. Recordeu que per participar, serà necessari haver fet prèviament un petit ingrès econòmic, al marge de signar un document on s’epecificarà que la organització queda exempta de responsabilitats en cas de lesió, i que els participants cedeixen els seus drets d’imatge, ja que les sessions seran gravades pel seu posterior anàlisi i arxiu.

Tothom qui vulgui participar haurà de presentar-se amb el corresponent equipament esportiu (botes, mitjons, pantaló negre o blanc, samarreta i bossa personal d'estris de bany) i abonar prèviament 100 euros en concepte d’inscripció. A més, la organització facilitarà a tothom qui ho necessiti allotjament en règim de pensió completa a condicions especials.

>>> Per formalitzar la inscripció s’hauran d’enviar per correu electrònic, abans del divendres 28 de juny aquests conceptes:

- CURRÍCULUM ESPORTIU DEL JUGADOR
- COMPROVANT DE L’INGRÉS

>>> Per formalitzar l'ingrés: · nº compte Banc Sabadell: 0081-5392-18-0001013403
· IBAN: ES89
· Concepte: ‘Draft 2013’

Per qualsevol contacte o informació us podeu adreçar a: - Lluis Carrillo (entrenador UE Llagostera): 696 906 269 ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) - Jordi Guerrero (entrenador Palamós CF): 606 795 620 ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) - Xavi Coll (preparador físic UE Llagostera): 600 727 474 ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ).

Darreres places lliures pel Campus

D’altra banda, recordeu que el nostre club organitza de l'1 al 26 de juliol al Municipal de Llagostera un Campus de futbol de gran nivell, pel qual encara hi ha places disponibles… tot i que molt poques, degut a la gran demanda que hi ha hagut aquest any. I és que molts nens i nenes nascuts entre el 1998 i el 2007 volen assegurar-se uns dies d’aprenentatge i diversió al costat de casa. Tothom qui vulgui hi pot prendre part en aquest Campus un mínim d'1 setmana i un màxim de 4.

Un dia qualsevol comença a les 9 del mati i acaba a les 18 hores. Al marge de l'esmorzar i el berenar hi ha temps per a tot, des de variades activitats futbolístiques a piscina, campionats d'altres esports, sortides al bosc, gimcanes i xerrades amb àrbitres i jugadors professionals. Tots els monitors són titulats, i el cos tècnic i futbolistes del primer equip del Llagostera i d'altres clubs aportaran la seva experiència. Marc Bernaus, ex jugador del FC Barcelona i internacional andorrà, i Òscar Álvarez, actual capità blaugrana, són els coordinadors del Campus. Per a més informació i inscripcions podeu trucar al telèfon 972 830 606 o adreçar-vos aquests darrers dies d’inscripció a les oficines del Pavelló annex al Camp de futbol.