Aimar deixa enrere el seu malson
Escrit per Jordi Gastó dimarts, 25 de juny del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies

Després d'estar més de mitja temporada de baixa per una greu lesió de pubis, Aimar Moratalla acaba de rebre, per fi, l'alta mèdica. El lateral dret blaugrana, a punt de començar la seva cinquena temporada defensant els colors del club, s'ha confessat en exclusiva pel portal web oficial de l'entitat blaugrana.

Com estàs després de disposar ja del vist-i-plau mèdic per tornar?
Molt content! Fa més de 6 mesos que estic esperant sentir-me altra vegada futbolista! Per fi el malson s'ha acabat i podré tornar a jugar amb normalitat.

Pots resumir tots aquests mesos en blanc?
Al principi a la lesió de pubis no li vam donar gaire importància... amb un parell de setmanes descansant i fent treball de recuperació havia d'estar solucionat. Però no va ser així. Tota la feina que realitzàvem per recuperar-me no donava resultats, i quan pensàvem que estava resolt jo començava a entrenar i de nou tornava a recaure! Vaig probar diferents fisotarepèutes, doctors, centres, tractaments amb magnetoteràpia, infiltracions de factors de creixement... però res no donava resultats.

Hi veies sortida?
El procés va ser dur, res no funcionava i en alguns moments vaig pensar que mai no trobaria un remei. Finalment em van recomanar un centre de Barcelona on van aconsegur tocar la tecla adequada. He estat treballant durant 3 mesos, 4 cops per setmana, amb treballs de fisioteràpia i preparació física i al final, després de molta feina, hem aconseguit el resultat esperat, deixar la lesió enrere.

Què ha estat el pitjor de tot?
Sens dubte l'incertesa, no saber quin era el camí a seguir, el fet de provar una cosa i una altra i que res no funcionés. En la majoria de les lesions tens uns terminis que més o menys es compleixen. Aquesta a cada un li afecta d' una manera diferent. No sabia quan tornarien les coses al seu lloc. També era dur veure els partits des de la grada, anar els entrenaments i no poder realitzar cap exercici amb els companys. Era dur no sentir-me jugador perquè no podia participar en res ni ajudar al meu equip.

Alguna cosa bona has pogut treure de tot plegat?
Potser la maduresa que et dóna una situació com aquesta. Aprens a apreciar les petites coses a les que abans no donaves importància, coneixes molt més el teu propi cos... Suposo que més endavant podré adonar-me del que m'he enriquit com a persona i com a jugador.

Què se sent veient els partits des de la grada?
Passes molts més nervis i sents impotència per no poder ajudar els teus companys. Sobre tot t'adones del que t'agrada jugar, competir i estar en el camp corrent amunt i avall, lluitant les pilotes, la satisfacció de guanyar i fer un gran partit... tot això ho he trobat a faltar moltíssim.

Ha estat la pitjor lesió en la teva carrera?
Si. Fins ara mai no havia estat parat més d' un mes.

Com veus la propera temporada?
Crec que serà bona. Es manté el bloc de l'any passat pràcticament sencer, i això al nostre camp és molt important. Tots els jugadors, quan arriben al Llagostera, han de passar un procés d'adaptació a les dimensions del terreny de joc. La temporada vinent des del primer dia gran part de l'equip ja estarà acostumat i això ho notarem. A més serà el primer cop des que som a Segona B que des del primer dia ens podrem centrar única i exclusivament en la lliga. La Copa del Rei és una competició molt maca, però en equips petits com el nostre passa molta factura l'acumulació de partits.

Potser el que encara li falta al club es més suport per part de la gent...
La manca d'aficionats al Municipal no l'acabo d'entendre. Hem jugat bons partits, fet bons resultats, pujat categories i participat en competicions molt importants, però el poble no s'ha bolcat amb l'equip... Espero que la temporada vinent vinguin més aficionats i ens ajudin a guanyar els partits. També vull agraïr als seguidors fidels el seu suport. Penso en els Golfus i en altra gent que no ens falla mai!

Alguna cosa més que vulguis dir?
M'agradaria aprofitar la web del club per fer un agraïment a les persones que m'han ajudat a superar la lesió. Tot el cos tècnic del Llagostera, en especial l'Edu, el fisio, amb qui he passat moltes hores. També a Sport Clínic, on vaig fer la primera part del tractament, al Doctor Molera (Metge de la Mútua), i en especial a l' equip de Nova Elite: German, Manu, Angel i Julio. També a un fisiotarapeuta de confiança, el Gerard Martínez. Gràcies a aquestes persones, que m'han ajudat molt a deixar enrere la lesió!