UE Llagostera

PROPER PARTIT / PRÓXIMO PARTIDO · 26/07: Espanyol B - UE LLAGOSTERA (19:30 h)

Molt especial per cinc llagosterencs
Escrit per Jordi Gastó dimarts, 11 d'octubre del 2011
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Copa del Rei


El partit contra el CE L'Hospitalet serà molt especial per alguns dels jugadors de la UE Llagostera. Fins a cinc futbolistes que defensen actualment la samarreta de l`'equip gironí havien estat anteriorment a l'entitat riberenca. De cara al partit i per evitar aglomeracions, el club recomana venir amb temps.

Els qui tenen sens dubte el record més fresc són Barón i Óscar Alvarez. El lateral va actuar dues temporades completes amb L'Hospi, la 2009-10 i la passada, la 2010-11. Per la seva banda, el central va jugar la primera volta de l'exercici anterior. Per assumptes personals va marxar a viure a Girona i ho va aprofitar per fitxar pel Llagostera, on va estar tota la segona volta i va viure, doncs, l'històric ascens a Segona B.

Els altres tres futbolistes amb passat a l'equip riberenc viuen ara la seva primera temporada amb l'equip d'Oriol Alsina. Àlex Ruiz va estar a L'Hospitalet la temporada 2008-09; José Segovia, la 2007-08 -quan jugava amb el juvenil però va arribar a ser convocat a les ordres del primer equip- i finalment Samuel Bayón va defensar la samarreta de la franja vermella la campanya 2002-03. A la foto que presideix l'article podem veure Barón en la seva etapa a L'Hospitalet jugant a l'Estadi de Futbol de L'Hospitalet contra el Dénia.

Recomanable entrada anticipada i arribar amb temps al camp

En previsió de l'elevat nombre de públic que està previst pugui assistir al partit de Copa del Rei entre el Llagostera i L'Hospitalet, el club recomana, d'una banda, comprar les entrades de forma anticipada per evitar aglomeracions a les guixetes. D'altra banda, sigui comprada anticipadament o el dia de partit, s'aconsella entrar d'hora al recinte per evitar col·lapse als darrers minuts previs a l'inici del partit.

 

Font estadístiques jugadords: centredesportslhospitalet.blogspot.com

Foto: Pedro Castroverde (Sport)