L'alevi gaudeix de la prestigiosa Cerdanyola Cup‏
Escrit per Jordi Gastó diumenge, 9 de juny del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Futbol Base - Notícies

Els alevins de la UE Llagostera han tingut l'oportunitat de viure, aquest cap de setmana, un torneig de futbol base del més alt nivell, la Cerdanyola Cup. El Cerdanyola FC, un dels clubs catalans amb més i millor futbol formatiu, organitza a finals de cada lliga un prestigiós torneig en les categories aleví i infantil.

Aquest any el nostre club ha tingut el privilegi de participar-hi, juntament amb d'altres de primer nivell no només del futbol català sinó també estatal, com el Betis o el Levante. Mes enllà dels resultats esportius -el Llagostera va perdre els dos partits de la primera fase, contra el Centre d'Esports Sabadell i l'Atlètic Segre lleidatà, i el de consolació davant el Caldes de Montbui- l'experiència pels jugadors blaugrana ha estat inoblidable.

En un torneig perfectament organitzat, el Llagostera ha disposat del seu propi guia durant tot el cap de setmana i els joves futbolistes han passat moltes hores junts, també fora del camp, tenint en compte que per evitar excessius desplaçaments, ha pernoctat en un hotel proper la nit de dissabte a diumenge.

Fotos: Laia Dívols ( remimages.com )