UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

Oriol Alsina: "Hem tornat a viure una altra gran experiència"
Escrit per Jordi Gastó dijous, 18 d'abril del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Copa Catalunya

Oriol Alsina, director tècnic de la Unió Esportiva Llagostera, va ser ahir l’encarregat de portar a terme la roda de premsa posterior a la semifinal de la Copa Catalunya davant els nombrosos mitjans informatius presents al Nou Estadi. “Crec que hem començat força bé –indicava-, amb posessió de pilota i intensitat".

"En la primera jugada perillosa de l’Espanyol ha arribat el gran detall de qualitat de Sergio, i tot seguit una errada nostra ha propiciat el 2-0, que ens posava les coses molt difícils”. Al segon temps “hem tapat espais millor i crec que hem donat una bona imatge. En atac el Llagostera ha arribat arribat diverses vegades però sense sort... a més, lògicament, en accions puntuals és quan es veu la diferència de categoria entre un equip Primera Divisió i un de Segona B”.

Tot i la derrota, el director tècnic feia una valoració positiva per “poder jugar en partit oficial contra un equip de Primera Divisió, el segon al qual ens enfrontem aquesta temporada, que a més ha vingut amb totes les seves figures, el que és molt d’agrair. El partit d’avui ha estat una nova gran experiència per un club com el nostre”. Respecte a l’onze inicial que va presentar el Llagostera, Alsina indicava que “la majoria eren futbolistes que anteriorment ja havien disputat molts partits previs la Copa Catalunya. No ens semblava just que ara, per ser unes semifinals, contra l’Espanyol i amb televisió en directe, juguessin els que ho fan habitualment a la lliga. Cal tenir uns principis, i aquests jugadors també es mereixien viure una experiència així. A més, els 17 que han sortit al terreny de joc han competit bé. Crec que tot i enfrontar-nos a un equip de la màxima categoria estatal, el Llagostera ha estat sempre a l’alçada”.