UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

L'Espanyol, rival del Llagostera per semifinals de la Copa Catalunya
Escrit per Jordi Gastó dimecres, 3 d'abril del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Copa Catalunya

El Barça tampoc es creuarà en el camí llagosterenc a la Copa Catalunya. Com a mínim, en semifinals. El sorteig d’aquest migdia ha emparellat els blaugrana amb l'Espanyol, en partit que es jugarà el 16 o 17 d’abril –divendres es certificarà- al Nou Estadi del Nàstic a les 18:30 hores i, segurament, per Esport3.

Al sorteig, celebrat a la seu central de la Federació Catalana, la primera bola en aparèixer ha estat la del FC Barcelona. A l’altra copa hi havia el nom dels dos equips que han superat diverses eliminatòries per arribar a aquesta 'Final Four'. Isabel Tarragó, presidenta de la UE Llagostera, ha estat l’encarregada de fer sortir la bola amb el nom… del Gimnàstic de Tarragona! És a dir, per lògica, RCD Espanyol-UE Llagostera era l’altra semifinal.

Els horaris dels partits són els següents: 18:30 hores Espanyol-Llagostera- i 21 hores Barcelona-Nàstic. Tots dos es veuran íntegrament per Esport3. El preu de les localitats també s'han decidit: 15, 20 i 40 euros (segons zona de l'estadi) amb descompte de 5 euros -10, 15 i 35, doncs- pels aficionats dels quatre equips participants.

Isabel Tarragó, presidenta de la UE Llagostera, es mostrava satisfeta: “Estar aquí ja és un gran premi”, tot i que preferia jugar a semifinals contra el Barça… “A ells no ens havíem enfrontat mai, ni al primer equip ni contra el filial. Contra l’Espanyol ja vam jugar un amistós de pretemporada i tenim el filial al nostre grup… Ara –bromeja- els haurem d’eliminar per força i veure si passa al Barça a la final i ens podem veure les cares!!!”. Respecte a la presència d’aficionats, la màxima mandatària llagosterenca indicava que “intentarem que un bon grapat d’aficionats ens acompanyin, tot i que en un dia laborable no serà fàcil. Però esperem que molts del nostres seguidors vinguin a disfrutar d’una jornada històrica per l’entitat. Si portarem l’estelada? Alguna cosa farem, en aquest tipus de partits sempre ens agrada demostrar el nostre tarannà”.


Així s'ha disposat el sorteig de les semifinals de la Copa Catalunya


Els noms de Llagostera i Nàstic al cantó del sorteig on hi figuraven els dos més modestos


La presidenta del club, Isabel Tarragó, en el moment d'obrir la bola amb el nom del club


Representants de la FCF i dels equips participants durant el sorteig