Regal de Reis: una entrada gratuïta a 2.500 followers de Twitter!
Escrit per Jordi Gastó divendres, 4 de gener del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Web i Premsa - Notícies

La Unió Esportiva Llagostera ha superat la màgica xifra de 2.500 seguidors al seu compte oficial Twitter. Tal com es va prometre en aquest canal, ser 'follower' blaugrana tindrà premi: una entrada de franc per tal que cada seguidor pugui presenciar el Llagostera-Levante B del dissabte dia 12 de gener (16 hores).

El departament de premsa del club, d'acord amb la Junta Directiva, ha decidit impulsar una iniciativa inèdita en el món del futbol català, estatal i, que se'n tingui constància, mundial. Ni més ni menys que convidar a absolutament tots els seus primers 2.500 seguidors de la xarxa social Twitter a veure en directe al Municipal un partit del primer equip, concretament el que inaugurarà la segona volta, el dissabte dia 12 (16 hores) davant un dels equips més potents del grup, el Levante B.

Cal remarcar de manera especial que el regal és exclusivament pels 2.503 seguidors que té ara mateix el club (els tres que superen la xifra han entrat a la vegada i s'inclouen en la promoció). En cap cas s'acceptarà el regal pels nous 'followers' que s'originen des de la publicació d'aquesta notícia. És un gest de l'entitat cap a la fidelitat dels seus primers 2.500 seguidors. Per accedir al partit i rebre el regal com a seguidor de Twitter cal seguir els següents requisits:

- Cada 'follower' disposarà d'una única entrada, personal i intransferible, nomès vàlida pel partit del Levante B.

- Per qüestions organitzatives, tot 'follower' que desitgi presencial el partit haurà d'enviar un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la entre el dilluns dia 7 i el divendres dia 11 (tancament a les 23:59 hores) amb les següents dades degudament complementades:

1) Nom complet i DNI
2) Nom de follower a Twitter (exemple: @uellagostera). Requisit IMPRESCINDIBLE
3) Motiu pel qual us heu fet seguidors del club a Twitter

Els dos primers requisits són purament de control d'accés al camp i de verificació de formar part dels 2.500 primers seguidors. El tercer es demana perquè els 3 seguidors que enviin la resposta més original o divertida guanyaran una bufanda oficial de la UE Llagostera, que serà entregada personalment a la mitja part del partit. Per rebre-la serà necessari estar present al Municipal en aquell moment.

Insistim en la intransferibilitat de l'entrada rebuda com obsequi i recordem que tota demanda que arribi fora de termini ( divendres 11 a les 23:59 hores al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) no serà acceptada malgrat poder formar part dels 2.500 primers seguidors a Twitter. Mitjançant aquesta xarxa social i, com no, la pròpia pàgina web del club, anirem informant de tot allò que envolti aquesta singular promoció com a premi a la fidelitat.