UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

Àlex Moreno: "M'ha costat passar del futbol formatiu al professional"
Escrit per Jordi Gastó dijous, 20 de desembre del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Entrevista

Contra el Binissalem va aportar un cop d'aire fresc quan l'equip més ho necessitava. No va veure porta -tot i tenir-ho a tocar un parell de vegades- però va ser en tot moment un problema per la defensa mallorquina, en especial pel lateral dret. El jove extrem de la Unió Esportiva s'ha confessat a uellagostera.com

El partit del diumenge va ser el millor que has jugat des que vesteixes la samarreta del Llagostera?
A casa sí, però penso que encara ho vaig fer millor, o com a mínim em vaig sentir més a gust, al camp de l'Huracán. Tots dos dies, això sí, m'he notat molt confiat en les meves possibilitats.

L'afició fins i tot et va ovacionar quan et van canviar!
Un punt i final molt agradable a la meva actuació del diumenge. Va ser un encontre on vaig estar còmode, recolzat per l'equip i també per l'afició. Crec que contra el Binisssalem la gent s'ho va passar molt bé, esperem que cada vegada vingui més al Municipal. La necessitem al nostre costat!

Oriol Alsina va dir en acabar el partit que era important que confirmessis el teu bon joc en els propers encontres.
Té raó. El mister m'ha donat la oportunitat de poder jugar, ha demostrat tenir confiança en mi, i jo li he de correspondre. A cada partit intentaré donar el màxim, sempre per poder ajudar l'equip.

 

Tu que vens de categoria juvenil, com t'estàs trobant en l'exigent Segona B?
Reconec que m'ha costat una mica passar en tan poc temps del futbol formatiu al professional, però amb treball, esforç i el recolzament dels compays d'equip crec que cada vegada m'hi adapto millor.

Quines creus que son les teves virtuts? I els teus defectes?
Acostumo a ser desequilibrant per banda gràcies a la meva rapidesa. També em considero molt competitu. Defectes? Molts! Sobretot impacient i una mica nerviós quan no en surten les coses com jo vull.

Com s'explica el canvi d'imatge que va fer l'equip contra el Binissalem tenint en compte que venia d'alguns partits força fluixos?
És cert que hem passat per una mala ratxa de resultats, que no ens han acompanyat gens. Però diumenge ja es va poder veure un canvi d'actitut i de concentració de l'equip, el que va suposar una millora en el nostre joc. Penso que ja tocava trencar aquesta mala ratxa, i poder aspirar a estar més amunt. A veure si fem un bon resultat dissabte a Mallorca

 

Molta gent ha parlat del cansament de la Copa del Rei. També creus que us ha passat factura?
Segur. Hem jugat massa partits entre Copa del Rei, Copa Catalunya, Lliga de 21 equips... Això ha provocat diverses lesions importants en l'equip, i en general ens ha perjudicat a la Lliga.

Tu vas tenir la sort de jugar a Mestalla. Suposem que és i serà per sempre un record espectacular!
Ja ho podeu ben dir! Va ser un dia que mai oblidaré. Jugar en un escenari tan majestuós com aquell, contra un equip de Champions com el Valencia... va ser un somni fet realitat!