Gran èxit del Recapte d'aliments del passat diumenge
Escrit per Jordi Gastó dimarts, 4 de desembre del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
El Club - Notícies

Un cop més, una iniciativa solidària engegada per la Unió Esportiva Llagostera va esdevenir un èxit total. Diumenge passat, gairebé tots els presents al partit van anar carregats d'aliments al Municipal per ajudar als més necessitats en uns temps de crisi on tanta gent ho està passant malament.

La Directiva que presideix Isabel Tarragó va decidir que el club se sumés al Gran Recapte d'Aliments que aquest cap de setmana s'ha cel·lebrat a tot Catalunya. Tothom qui anés al Municipal diumenge amb una bossa plena de productes de primera necessitat, entraria gratuïtament al recinte. Dues hores abans del partit, membres de la Junta del club i els jugados llagosterencs que ja arribàven al recinte van aportar les primeres bosses amb aliments. Després, s'hi van sumar socis i aficionats, fins i tot també un grapat de seguidors badalonins que van venir a veure el partit.

El club, responsables Municipals i de Càritas Llagostera van portar tota la logística de l'operació, tancada amb un números espectaculars. En total es van recollir uns 30 litres de llet, 30 més d'oli i prop de 200 quilos de menjar (arròs, pasta, llegums, llaunes de conserva, sucre...) que de ben segur ajudaran, i molt, aquestes properes festes de Nadal a un bon grapat de gent. Recordem que anteriorment la Unió Esportiva ja havia col·laborat amb altres actes solidaris, col·laborant, per exemple, amb la repoblació forestal de L'Empordà després dels incendis d'aquest estiu o ajudant a Special Olympics. Tots dos cops, aprofitant partits de pretemporada disputats aquest passat mes d'agost.

LES IMATGES DESTACADES DEL GRAN RECAPTE AL MUNICIPAL


Alguns jugadors van arribar al Municipal amb bosses d'aliments


L'afició del Badalona també hi va aportar el seu granet de sorra


Isabel Tarragó va rebre personalment els aliments


El Recapte va ser un èxit a Llagostera