UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

Aumatell: "Espero aportar gol"
Escrit per Jordi Gastó dimecres, 7 de novembre del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Entrevista

Jordi Aumatell ja veu la llum al final del túnel. L'ex jugador del Manlleu, que va arribar al club el passat estiu, encara no ha pogut estrenar-se amb els blaugrana en partit oficial a causa d'una lesió al genoll. uellagostera.com ha parlat a fons amb ell del passat recent, del present i, sobretot, del futur immediat.

Deus recordar perfectament el moment de la teva lesió. Què vas pensar en aquell moment? Va ser molt dur?
Era l'entrenament previ al debut de l'equip a la lliga, és a dir el dia 24 d’agost, i el primer que vaig notar va ser un lleuger dolor al genoll, no gaire excessiu. Quan m’ho vaig fer vaig pensar que seria una lesió de les que et fan perdre tres o quatre partits. Però poc després se'm va començar a inflar i al dia següent no podia recolzar el peu a terra. Va ser quan ho vaig veure tot més negre! M'havia fet un trencament parcial del lligament lateral intern del genoll dret i necessitava el seu temps de curació.

Com ha anat la recuperació? Ha estat en el temps previst?
Ha anat molt bé, ja que em van dir que trigaria uns dos mesos a tornar a entrenar amb l’equip i ha estat el temps que he estat recuperant-me. El problema és recuperar el to físic, ara estic fent com una segona pretemporada.

Havies tingut algun problema d'aquest tipus quan jugaves al Manlleu? I alguna altra lesió important?
Mai havia estat lesionat tant temps, però em vaig mentalitzar ràpid que era greu, i que estaria força temps sense jugar.

Ara ja toques pilota i entrenes amb el grup. Quines sensacions notes?
He parlat amb companys de l’equip que van patir la mateixa lesió, com l’Aimar l’any passat o en Tito, i em van dir que notaria com una punxada al genoll cada vegada que piqués la pilota. Però per sort no em passa i em sento perfectament bé, tant a l’hora de passar l'esfèrica com en xutar.

Quant temps calcules per poder tornar a estar a disposició del 'míster' per si et necessita?
Actualment ja estic a les seves ordres. No per jugar un partit sencer, clar, ja que encara em falta tornar a recuperar el to físic, però penso que 30-40 minuts els podria aguantar perfectament a màxima intensitat.

 


Aumatell, en partit de pretemporada contra el Sabadell

 

Com estàs veient el Llagostera en aquest tram inicial de Lliga i de Copa del Rei?
Veig molt bé l’equip, el problema és que paguem molt cars els pocs errors que fem. En pràcticament tots els partits hem dominat, i hem generat ocasions, però en petits detalls ens hem vist superats. Un clar exemple d’això és l’últim partit a casa, on vam dominar sempre i l'Orihuela amb un contraatac ens va marcar. Estem tenint mala sort...

Creus que la Copa està passant factura a la Lliga?
La Copa està afegint partits al nostre calendari. Això està molt bé perquè significa que estem vius a la competició, però d’altra banda també suposa més desgast físic i més probabilitats de patir lesions. Per sort però, es poden cobrir les baixes perfectament, ja que qualsevol jugador està totalment capacitat per suplir un company en totes les demarcacions.

Què penses que pots aportar a l'equip en aquests moments?
M’agradaria i espero poder aportar gol, ja que és el principal objectiu de la meva demarcació, tot i que jo em considero més passador. Amb el que m’he fixat és que en aquesta categoria hi ha una gran quantitat de rebots dintre l’àrea en qualsevol partit, i la majoria de gols que vaig fer l’any passat van ser d’aquest estil, ja que una gran quantitat de rebots em venen a mi. Caldrà aprofitar-ho!!!