UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

"El dia més important de la història"
Escrit per Roger Sánchez dimecres, 31 d'octubre del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Copa del Rei

L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, va atendre més mitjans que mai en una roda de premsa posterior a un partit del seu equip al Municipal. L'històrica cita blaugrana davant un equip de Champions, el Valencia, en Copa del Rei, restarà per sempre en la memòria col·lectiva de socis, tècnics i jugadors.

Pel màxim responsable de la plantilla gironina el principal fet destacat era l'actitud dels seus homes durant 90 minuts intensos contra un rival de categoria mundial. "Sempre tens il·lusió davant els grans. Els meus homes han estat molt bé tàcticament". Alsina destacava la intensitat del Llagostera davant un València que intentava imposar el seu joc. "Han jugat molt bé per dins, però nosaltres hem estat molt bé, n'estic molt orgullós". De fet, el nombre d'ocasions a una i altra porteria sorprenia el tècnic. "Potser hem arribat més que ells i no l'hem ficat dins".

Menció a part per a l'ambient de gala que es vivia al Municipal, amb 2.500 espectadors. "La pluja ho ha fet infernal per al públic, espero que demà ningú estigui constipat". Un partit que pot significar un moment culminant. "Ha estat el millor dia de la història del club, el més important. L'hem viscut amb molta il·lusió, l'hem gaudit molt. Serà difícil repetir-ho. Crec que passarem a la història del poble. És un dia històric per la gent, hi pot haver un abans i un després". El mal moment del dia era la presa de decisions dels homes que havien de jugar. "Ha estat molt dur haver de descartar jugadors. A Mestalla, però, podran jugar els que avui s'han quedat fora".