UE Llagostera

PROPER PARTIT · 6 d'Agost · Palamós - UE LLAGOSTERA (20:30 hores)

Resposta a les peticions dels mitjans per acreditar-se, aquest dissabte
Escrit per Àngel Garreta divendres, 26 d'octubre del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Copa del Rei

El termini de petició d'acreditacions pel partit de Copa del Rei entre el Llagostera i el Valencia finalitza aquesta mitjanit. La totalitat dels correus rebuts al mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la rebran la seva resposta demà dissabte, ja sigui per denegar acreditació o per acceptar i concretar els detalls i logística dels acreditats.

El departament de premsa del club notificarà, petició a petició, la resposta que, per característiques del Municipal, logística, espai i disponibilitat, sigui adient en cada cas. Hauria estat desig del departament facilitar acreditació a tots els sol·licitants, però el limitat espai i les diferents zones habilitades del recinte esportiu llagosterenc, de dimensions reduïdes, ho fan inviable, també per matèria de seguretat.

Totes les demandes rebran la seva resposta al correu electrònic enviat a premsa. La rebran ja siguin denegades o bé acceptades. Entre les acceptades s'especificaran, a cada destinatari, les que s'accepten amb el 100% de peticions i requisits i aquelles que, tot i acceptar el mitjà i facilitar l'acreditació, el departament es veurà en l'obligació de reduïr el nombre de redactors o fotògrafs que hi pugin assistir, en molts casos deixant la xifra en una única persona -segons el tipus de mitjà, presència, difusió i dimensió- per causa dels arguments logístics i d'espai.