UE Llagostera

PROPER PARTIT · 2-Agost · UE LLAGOSTERA - RCD Espanyol (19 hores)

Presentat el futbol base
Escrit per Àngel Garreta dimarts, 2 d'octubre del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Futbol Base - Notícies

Els equips de base formatius de la UE Llagostera van tenir el seu protagonisme diumenge passat, just abans del partit del Primer Equip davant el Constància d'Inca. Els joves valors de la casa van ser el focus d'atenció de la presentació de tots els equips de l'entitat blaugrana pel curs 2012-2013.

Tretze equips i més de 170 futbolistes formen la base d'enguany. Tots ells van ser presentats, un per un i nom per nom de jugador i tècnics, sobre la gespa del Municipal. Des de l'Escoleta fins al Llagostera B, els diferents equips van anar desfilant i es van fer les fotos d'equip -per separat- i la foto de família -conjuntament- davant la presència de nombrosos pares, mares i familiars.

L'acte, presentat pel cap de premsa del club, Jordi Gastó, el va tancar el coordinador de base de l'entitat, Jordi Casanovas, qui va destacar el creixement en número d'equips i jugadors i els valors formatius i educatius que, de mica en mica, creixen en quantitat i qualitat dins el club. Cal recordar que les fotos oficials dels equips es troben disponibles sota comanda online en aquest enllaç.


Casanovas en el moment dels parlaments


Part de la gran i àmplia foto de família del club