El Llagostera-Vic servirà per repoblar d'arbres l'Empordà
Escrit per Jordi Gastó dijous, 26 de juliol del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies

El primer partit de la pretemporada 2012-2013 al Municipal de Llagostera -el proper diumenge 29 de juliol davant la UE Vic- tindrà un marcat caeràcter solidari. Una part de la taquilla es destinarà a repoblar les terres empordaneses afectades pels devastadors incendis d'aquests darrers dies.

L'encontre davant la UE Vic, que suposarà l'estrena dels homes d'Oriol Alsina davant els seus aficionats després dels amistosos de Figueres i Palafrugell contra Al Nassr i Sabadell respectivament, començarà a les 19 hores. L'entrada serà gratuïta per tots els socis de la Unió Esportiva Llagostera que hagin renovat ja el carnet de soci 2012-2013, i costarà 5 euros pel púlic en general.

La meitat dels diners de les entrades i tot el que es reculli en una guardiola especial que se situarà a l'entrada del recinte -perquè tothom qui vulgui i també els socis que entren de franc puguin fer la seva aportació- es destinarà a la repoblació dels boscos de l'Empordà, mitjantçant la compra d'arbres que, quan els experts donin el vist-i-plau per començar les tasques de repoblació de les superfícies cremades, es destinaran a aquest objecte.

La Unió Esportiva Llagostera vol fer una crida als seus socis, simpatitzants, habitants de Llagostera i de les poblacions veines i també seguidors de la UE Vic per venir diumenge el camp i mostrar el seu costat més solidari davant la tragèdia que aquest estiu ha colpejat les meravelloses terres empordaneses.