Els mitjans informatius ja poden demanar les acreditacions 2012-2013
Escrit per Jordi Gastó dilluns, 25 de juny del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Web i Premsa - Notícies

A partir d'avui dilluns dia 25 de juny, els diferents mitjans de comunicació que tenen previst cobrir la informació de la Unió Esportiva Llagostera durant la propera temporada 2012-2013 ja poden demanar les seves acreditacions corresponents mitjantçant el correu electrònic específic de premsa del club.

Siguin de premsa escrita, ràdio, televisió, fotògrafs o pàgines web, els mitjans hauran d'enviar un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , especificant el número d'acreditacions que sol·liciten per la propera temporada tenint en compte les seves necessitats reals, tant de redactors com de fotògrafs, tècnics, càmeres, etc. Les acreditacions no seran unipersonals, sinó que portaran ben visible el nom del mitjà, encara que el club prega -pel seu control intern- es faciliti el nom complet (nom i dos cognoms), el DNI, el nom del mitjà i la tasca a desenvolupar (premsa escrita, ràdio, TV, web, fotografia) de la/les persones que tinguin previst cobrir la propera temporada la informació de l'entitat.

Les acreditacions seran aquest any totalment imprescindibles  per accedir al Municipal de Llagostera els dies de partit. L'altra opció que ofereix el club, dirigida de forma especial als mitjans que acompanyen als equips visitants que visiten Llagostera o els que només tenen previst acudir al recinte de manera puntual, serà l'acreditació utilitzable per un únic partit i que s'haurà de demanar, sempre per correu electrónic -en cap cas per telèfon- con a molt tard a les 20 hores del divendres anterior a la disputa de l'encontre. Com sempre, trobareu tota la informació a la web oficial del club, uellagostera.com, apartat premsa i acreditacions.