UE Llagostera

PROPER PARTIT · 2-Agost · UE LLAGOSTERA - RCD Espanyol (19 hores)

En marxa la Trobada de Futbol Femení
Escrit per Jordi Gastó divendres, 1 de juny del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Futbol Base - Notícies

El Camp Municipal de Llagostera viurà demà una jornada completa i molt especial. Durant tot el matí tindrà lloc un Campus dirigit a nenes entre 6 i 15 anys, i per la tarda hi haurà dues finals femenines de base. La Trobada de Futbol Femení està organitzada per la Federació Catalana de Futbol.

Entre les 09:30 i les 13 hores, un bon grapat de nenes participaran en un Campus on no hi faltarà de res. Totes les inscrites faran una àmplia sessió tècnica on hi haurà exercicis de domini de pilota, tècnica individual, rondos, xuts a porta, mini partits, llançament de faltes i penals, control, passades i manteniment de la pilota. Per la tarda serà l'hora de les dues finals de la Copa Girona femenina. A les 17 hores començarà el triangular infantil-aleví. Es jugaran els partits UE L'Estartit-Llers (17 h); EF Tramuntana-Perdedor 1er partit (17:45); i Guanyador 1er partit-EF Tramuntana a continuació.

A la fase prèvia han participat 12 equips, dividits en 3 grups de 4. Els 3 campions seran avui a Llagostera. Per acabar, a les 19 hores es jugarà la final juvenil-cadet, que enfrontarà a AE Cornellà i a Parroquial Sta. Eugènia CF, els dos millors equips dels 7 que van prendre part a la fase de grups.