UE Llagostera

PROPER PARTIT · 2-Agost · UE LLAGOSTERA - RCD Espanyol (19 hores)

L'Infantil també pot fer història
Escrit per Jordi Gastó dimecres, 25 d'abril del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Futbol Base - Notícies

El proper dissabte, dia 28, no només és un dia clau pel primer equip del Llagostera. L'infantil del club també té un partit molt important que, en cas de guanyar, li suposaria aconseguir de manera matemàtica el títol de lliga i, d'aquesta manera, l'automàtic ascens a la Segona Divisió de la seva categoria.

L'equip, dirigit des de la banquert per Jordi Casanovas i Gerard Sarrà, ha portat a terme un campionat molt regular i excel·lent, amb uns números excepcionals, i hores d'ara està a tan sols un pas d'aconseguir el campionat i pujar a Segona Divisió. L'infantil llagosterenc, líder indisctuible del seu grup, en tindrà prou dissabte amb aconseguir la victòria al camp del Bell-Lloc, a Girona, a partir de les 09:45, per aconseguir el seu objectiu.

Cas de no poder-ho fer aquesta setmana, encara tindria una darrera oportunitat, a la darrera jornada, davant el Celrà al Municipal de Llagostera. Cos tècnic i jugadors, però, esperen poder celebrar ja l'èxit aquest proper dissabte i demanen a tots els integrants del futbol base del club que no tinguin partit a la mateixa hora, que s'acostin fins a Girona a donar recolzament a l'infantil. Aconseguir l'ascens de categoria seria molt important per l'entitat dintre del projecte a mig termini, que passa a nivell de futbol base per continuar creixent en quantitat -augnent del número de jugadors- com en qualitat -cada cop més equips en categories més altes-.