UE Llagostera

PROPER PARTIT / PRÓXIMO PARTIDO · 26/07: Espanyol B - UE LLAGOSTERA (19:30 h)

José Antonio Rios, nova incorporació per a la plantilla blaugrana
Escrit per Jordi Gastó dijous, 17 de juliol del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies

LEER EN CASTELLANO AQUÍ

José Antonio Ríos, lateral esquerre de 24 anys procedent del CD Mirandés, ha arribat a un acord definitiu amb la Unió Esportiva Llagostera. El futbolista andalús, internacional sub’19 amb la selecció espanyola, havia defensat també anteriorment les samarretes de dos filials: Sevilla B i Real Madrid B. Signa per dues temporades.

Santi Castillejo ja havia avançat que el fitxatge d’un lateral esquerre, una de les ‘peces pendents’ del grup, estava a punt de tancar-se. I així ha estat. El cos tècnic del club volia reforçar aquesta parcel·la i Ríos, format a la pedrera del Sevilla, amb experiència a la Liga Adelante i amb unes bones qüalitats tècniques, ha estat l’aposta.

UE Llagostera

Rios, en un partit de la temporada passada

Foto: mirandesista.com

________________________________________________________________________

VERSIÓN EN CASTELLANO A CONTINUACIÓN
________________________________________________________________________

José Antonio Rios, nueva incorporación para la plantilla azulgrana

José Antonio Ríos, lateral izquierdo de 24 años procedente del CD Mirandés, ha llegado a un acuerdo definitivo con la Unió Esportiva Llagostera. El futbolista andaluz, internacional sub'19 con la selección española, había defendido también anteriormente las camisetas de dos filiales: Sevilla B y Real Madrid B. Firma por dos temporadas.

Santi Castillejo ya había adelantado que el fichaje de un lateral izquierdo, una de las 'piezas pendientes' del grupo, estaba a punto de cerrarse. Y así ha sido. El cuerpo técnico del club quería reforzar esta parcela y Ríos, formado en la cantera del Sevilla, con experiencia en la Liga Adelante y con unas buenas cualidades técnicas, ha sido la apuesta.

UE Llagostera

Rios, en un partido de la pasada temporada

Foto: mirandesista.com