UE Llagostera

Ruben Carreras i Joan Pons a prova en pretemporada
Escrit per Jordi Gastó dimarts, 15 de juliol del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies

LEER EN CASTELLANO AQUÍ

La Unió Esportiva Llagostera ha incoporat dos nous jugadors a la seva plantilla. Es tracta dels migcampistes Ruben Carreras, que arriba procedent del Constància balear, i de Joan Pons, procedent del Girona B. Un i altre seran ja presents en la primera sessió preparatòria d’aquesta temporada, demà per la tarda (18 hores) a Palafrugell.

Ruben Carreras va nèixer a Maó fa 27 anys. L’anterior temporada va jugar 37 partits complets amb el conjunt d’Inca, amb el qual va marcar 5 gols. Anteriorment havia militat a Olímpic de Xàtiva, Sporting Mahonés i Mallorca B i ocupa la posició d’interior. Per la seva banda, Joan Pons, també migcampista, va nèixer l’any 1989 (té 24 anys) i arriba procedent del Girona B, on la temporada anterior va jugar 29 partits. Abans havia jugat també a la Real Sociedad B.

UE Llagostera

Ruben Carreras (diariodemallorca.es)

________________________________________________________________________

VERSIÓN EN CASTELLANO A CONTINUACIÓN
________________________________________________________________________

Ruben Carreras y Joan Pons a prueba en pretemporada

La Unió Esportiva Llagostera ha incoporado dos nuevos jugadores a prueba en su plantilla. Se trata de los centrocampistas Ruben Carreras, que llega procedente del Constància balear, y Joan Pons, procedente del Girona B. Uno y otro estarán ya presentes en la primera sesión preparatoria de esta temporada, mañana por la tarde (18 horas) en Palafrugell.

Ruben Carreras nació en Maó hace 27 años. La anterior temporada jugó 37 partidos completos con el conjunto de Inca, con el que marcó 5 goles. Anteriormente había militado en Olímpic de Xàtiva, Sporting Mahonés y Mallorca B y ocupa la posición de interior. Por su parte, Joan Pons, también centrocampista, nació en 1989 (tiene 24 años) y llega procedente del Girona B, donde la temporada anterior jugó 29 partidos. Antes había jugado también en la Real Sociedad B.

UE Llagostera

Ruben Carreras (diariodemallorca.es)