Jesús Imaz s'incorpora a l'atac
Escrit per Àngel Garreta dissabte, 12 de juliol del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies


LEER EN CASTELLANO AQUÍ

Segueixen arribant les incorporacions de futbolistes pel projecte LFP de la UE Llagostera. Un dels darrers en comprometre's amb l'entitat (en aquest cas per dos anys) és Jesús Imaz, davanter que fins ara havia defensat els colors del Lleida Esportiu al mateix grup que el Llagostera a Segona B.

Jesús Imaz Ballesté (nascut el 1990) és un davanter consolidat a Segona B i gran referent del Lleida Esportiu els darrers anys. Hàbil amb les dues cames, bon rematador i també bon xutador en jugades d'estratègia, el jove futbolista arriba al Llagostera després de refusar altres ofertes de la Liga Adelante.

UE Llagostera
Imaz passa a ser blaugrana / Foto: Lleida Esportiu

________________________________________________________________________

VERSIÓN EN CASTELLANO A CONTINUACIÓN
________________________________________________________________________

Jesús Imaz, incorporación en el ataque

Siguen llegando las incorporaciones de futbolistas para completar el proyecto LFP de la UE Llagostera. Uno de los últimos en comprometerse con la entidad (en este caso por dos años) es Jesús Imaz, delantero que hasta ahora había defendido los colores del Lleida Esportiu en el mismo grupo que el Llagostera en Segunda B.

Jesús Imaz Ballesté (nacido en 1990) es un delantero consolidado en Segunda B y gran referente del Lleida Esportiu los últimos años. Hábil con las dos piernas, buen rematador y también buen pateador en jugadas de estrategia, el joven futbolista llega al Llagostera después de rechazar otras ofertas de la Liga Adelante.

UE Llagostera

Imaz pasa a ser azulgrana / Foto: Lleida Esportiu