Llagostera 'fever'
Escrit per Jordi Gastó diumenge, 29 de juny del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
El Club - Notícies


Fa vuit dies, la Unió Esportiva Llagostera va aconseguir una gesta èpica, l'ascens a la Liga Adelante. Un fet que hauria sonat a acudit uns quants anys enrere. Des del xiulet final d'aquell partit contra el Nàstic, el nostre club està en boca de tothom!!! A nivell local, no hi ha ni una conversa de carrer o debat en què no aparegui el nom del club, molt sovint 'lligat' al d'entitats històriques del futbol estatal -Real Betis, Real Zaragoza, RCD Mallorca...- contra qui els blaugrana jugaran la propera temporada.

L'ambient futbolístic es nota com mai fins ara, i algunes empreses -com veieu a les fotografies- han destacat amb afecte la gesta de l'equip. El supermercat Bonpreu de Llagostera, la coneguda cafeteria-bar Swing o Ramon Gurnes -concessionari Renault a la població- han felicitat, a la seva manera, el nostre club. A nivell més general, la UE Llagostera viu el seu monent de més fama. La pàgina web oficial segueix superant rècords de visites i el número de seguidors a Twitter ha augmentat en més d'un miler en només set dies, fins arribar gairebé als 7.200 'followers'.

El departament de comunicació també ha rebut més peticions que mai -fins i tot de l'estranger- de fotografies, demandes d'entrevistes... Per últim, molts han estat els qui s'han dirigit al club interessant-se per la compra de productes de marxandatge -en especial samarretes- o per saber els preus dels abonaments per la propera temporada a la Liga Adelante, que es coneixeran aviat.

UE Llagostera

UE Llagostera

UE Llagostera