Doble guardó per la UE Llagostera als premis 'Girona és Esport"
Escrit per Jordi Gastó dissabte, 28 de juny del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
El Club - Notícies


La Unió Esportiva Llagostera va ser la gran protagonista dins l'entrega dels segons premis 'Girona és Esport', que es va portar a terme a l'auditori de l'Ateneu de Banyoles el passat divendres a la nit. La presidenta del club Isabel Tarragó, que encapçalava la delegació llagosterenca, va recollir dos trofeus. El de millor directiva de les comarques gironines i també, a nivell col·lectiu, el de millor equip de la demarcació pel campió del grup 3 de Segona B i nou conjunt de la Liga Adelante.

Kílian Jornet (curses de muntanya) i Jennifer Pareja (waterpolo), van ser els guardonats com a Millors Esportistes Absoluts de la temporada 2013-2014 de les comarques de Girona. El jurat també va reconèixer els mèrits d’Albert Martí (piragüisme), Anna Massa (atletisme), Ricard Planiol (patinatge) i el Salt Gimnàstic Club, a més dels dos guardons que va rebre el nostre club. D'altra banda es va lliurar el Premi Especial Diputació de Girona a Ramon Sitjà, en reconeixement a tota una vida dedicada al món de l’esport i del bàsquet en particular.

L’elecció dels guanyadors va anar a càrrec d’un jurat format per 34 membres, entre els quals hi havia quatre representants dels guanyadors de l’any passat. Aquesta segona edició dels Premis Girona és Esport, que tenen en el conegut periodista Josep Guardiola el seu 'alma mater', presenta una important novetat: tots els guanyadors han rebut una beca 'Isports', mitjançant la qual disposaran de seguiment mèdic-esportiu durant tota la pròxima temporada.

UE Llagostera

UE Llagostera

UE Llagostera

Fotos: Martí Artalejo i uellagostera.com