UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

Carta de comiat d'Òscar Àlvarez
Escrit per Jordi Gastó divendres, 27 de juny del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies


En aquest article teniu la carta completa que el nostre capità del primer equip, Òscar Àlvarez, va llegir el dia del seu adéu no només a la Unió Esportiva Llagostera, sinó també a la seva llarga i destacada etapa com a jugador professional. Òscar ha estat tres temporades i mitja al nostre club, on ha deixat empremta com a futbolista i, per sobre tot, com a persona.

Carta d'Òscar Àlvarez

“Ja ha arribat el dia. Fa 20 anys vaig començar al futbol professional i, ara, sóc aquí per comunicar-vos que deixo la pràctica d’aquest esport. Es fa dur i complicat poder expressar en poques paraules tot el que sento. El que ha estat futbolista sap el que em passa pel cap en aquests moments. Només dir-vos que, com a professional, sempre ho donat tot i prefereixo que em recordin com un bon company o amic abans que com a bon futbolista; una faceta, d’altra banda, en què he estat més aviat justet…

En primer lloc, agraïr a tots els clubs on he estat (FC Barcelona, Real Oviedo, UE Lleida, CD Tenerife, Gimnàstic, Orihuela CF, Girona CF, CE L’Hospitalet i UE Llagostera) el seu tracte, i fer-ho extensiu a tots els seus presidents, treballadors, seguidors i, evidentment, a tots els entrenadors que he tingut. De tots he après moltes coses, bones i dolentes. Agraïr als meus pares per ser com són, per educar-me així, i a germans, família propera, per confiar en mi… sense vosaltres tot hauria estat més difícil.

I un agraïment molt especial a la meva dona, la Noé, per ser des de l’inici al meu costat i per haver-me donat el més meravellós d’aquest món, el Pol i la Clàudia, els nostres fills. Per finalitzar, vull fer una menció especial a un petit gran club anomenat Unió Esportiva Llagostera, amb l’Oriol i la Isabel al capdavant, per fer-me sentir el tio més feliç del planeta -a nivell professional i personal- durant tota la meva estada aquí. També per donar-me l’oportunitat d’acomiadar-me. Moltes gràcies a tots!!!"

UE Llagostera