Eloy Gila, millor jugador de Segona B per a Ràdio Marca Barcelona
Escrit per Jordi Gastó divendres, 13 de juny del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies


El davanter de la Unió Esportiva Llagostera, Eloy Gila, ha estat designat millor jugador dels equips catalans de Segona B per Ràdio Marca Barcelona, que li farà entrega la propera semana del corresponent ‘Trofeu Campió’. Un premi més que merescut per un futbolista que està fent una temporada sensacional. L’acte, on es premiaran jugadors, tècnics i àrbitres del futbol català, tindrà lloc el proper dimarts 17 de juny al Restaurant Pasa Tapas de Barcelona, a partir de les 20 hores

El sabadellenc rebrà el guardó al millor futbolista dels equips catalans de Segona B, cosa que el fa “molt feliç, tot i que ja se sap que el futbol és un esport col·lectiu on els mèrits són generals… i més al Llagostera. Aquí el grup és especialment important!”. Eloy Gila va arribar a la Unió Esportiva al mercat d’hivern de la campanya 2012-2013. En un any i mig s’ha confirmat com un dels jugadors clau dins l’equip i fins i tot aquest exercici ha aconseguit importants registres realitzadors.

Ja ha superat la desena de dianes tot i que, com ell diu, no estem parlant “d’un golejador clàssic”. Entre els que el sabadellenc ha marcat aquesta campanya pel campió del grup 3 de Segona B destaca el gol que li va fer a l’Alcoyano, en una mitja tisora senzillament espectacular. L’acció va aparèixer a moltes televisions i va tenir un munt de visites a les xarxes socials.

UE Llagostera