Acreditacions: Llagostera-Nàstic
Escrit per Jordi Gastó dijous, 12 de juny del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Web i Premsa - Notícies


Els mitjans de comunicació que tinguin previst presenciar en directe el dissabte dia 21 de juny (19 hores) el partit de tornada de la final del play-off d’ascens a a la Liga Adelante entre la UE Llagostera i el Club Gimnàstic trobaran aquí el passos a seguir per acreditar-se Cal seguir estrictament aquestes indicacions per fer-ho.

Mitjans amb passi de la UE Llagostera de la temporada 2013-2014

N’hi ha prou amb ensenyar-lo a l’entrada del camp (expressament per l'accés de premsa). Allà mateix se us bescanviarà per l’acreditació, personal i intransferible, vàlida només pel partit Llagostera-Nàstic.

Resta de mitjans

Des d’avui i fins dijous vinent dia 19 -a les 20 hores-, podeu sol·licitar la vostra acreditació enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Haureu d’indicar nom, DNI, mitjà i característiques de la tasca a realizar (redactor de diari, web, ràdio, fotògraf, etc.). El club us anunciarà en poques hores si la vostra sol·licitud ha estat acceptada. A causa de les característiques del Municipal, i per problemes de logística, en cap cas us podem asegurar que la vostra petició serà confirmada o que ho sigui pel nombre total de peticions demanades (pot ser-ho en part).

En qualsevol cas, us demanem que feu la demanda amb la màxima antelació. D’altra banda, totes les ràdios que demaneu línia microfònica asegureu-vos que la longitud del cable sigui suficient, tenint en compte que entre el lloc de connexió i la tribuna de premsa del Municipal la distància és aproximadament de 15 metres. D’aquesta manera evitarem problemes de darrera hora.

UE Llagostera