En marxa l'operació #remuntarem
Escrit per Jordi Gastó dilluns, 2 de juny del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies


Va ser acabar el partit d’ahir al camp de l’Avilés i posar-se les piles altre cop. Tothom –socis, aficionats, jugadors, cos tècnic, directius…- creu que donar la volta a l’eliminatòria, diumenge vinent, és possible. Comença doncs, a tots els nivells la ‘operació #remuntarem’. Via xarxes socials, cartells del partit, declaracions als mitjans… #remuntarem serà el crit de guerra a Llagostera durant tota la semana i abans del matx de tornada del proper diumenge (19 hores) contra l’equip asturià.

Amb la intenció que el Municipal estigui ple a vessar i en el que serà un acte més de la Festa Major de la localitat –i que tindrà el seu punt fort el proper cap de semana- el club ha optat per preus molt populars tenint en compte que es tracta d’una promoció d’ascens a la Liga Adelante. Els socis –UE Llagostera i Girona FC- només hauran d’abonar 5 euros –entrada anticipada- i 7 –si la compren a taquilles el dia del partit-. El públic en general, 10 i 12 respectivament. Aquest cop hi haurà localitats de tribuna coberta –per tothom, socis i no socis- , anticipada i no- al preu de 20 euros. Pels nens i nenes, hi haurà preu especial a la guixeta de 3 euros pels socis i 5 euros pels no socis (edats entre 6 i 14 anys). No hi ha entrades anticipades en aquesta categoria.

“A Avilés molta gent que no es futbolera va anar al camp per donar suport a l’equip de la localitat. Volem que diumenge tota la gent de Llagostera, de les comarques gironines i tota la de Catalunya que li agrada el futbol i té simpatia pel nostre club, vingui al Municipal a animar”. Són paraules d’Oriol Alsina, Director Tècnic blaugrana, a la conclusió del partit. Les entrades anticipades es podran comprar a les oficines del club, al Municipal, als horaris habituals. De dimarts a divendres de 17:30 a 20:30, i dissabte al matí de 10:00 a 13:00.

UE Llagostera