Carta oberta de Marc Sellarès
Escrit per Jordi Gastó dimecres, 28 de maig del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies


Si diumenge passat va ser un dia molt dur per a tots els llagosterencs, qui ho va passar pitjor va ser Marc Sellarès, protagonista de la desgraciada jugada del gol del Racing. D’acord amb uellagostera.com, el davanter blaugrana ha fet, com si es tractés d’una carta oberta, una acurada reflexió del partit del Sardinero.

“El diumenge va ser un dia molt dolorós, el pitjor de la meva vida esportiva, ja que no vaig patir només per mi i pels meus familiars, també pels meus companys, la seva gent i tota l'afició llagosterenca. Al final del partit no podia creure que tot allò m'estigués passant a mi. Semblava un malson en el que, quan em vaig despertar, veia 22 companys, a més de tots els membres del cos tècnic del club, que m'estaven abraçant i donant ànims.

Després, a mida que passaven les hores, era gent de tot arreu, de Catalunya i de fora, la que –mitjantçant les xarxes socials-, m’animava a mi, i també a l’equip, per seguir endavant. La mala sort es va creuar al nostre camí, pero no podem defallir ara. Tenim molts motius per estar orgullosos d’on som, i de la gran eliminatòria que hem fet. Som un equip que ha evolucionat fins al punt de ser campions del grup 3 de Segona B i lluitar de tu a tu amb un equip com el Racing de Santander al Sardinero.

Si seguim creient en nosaltres, caurà el premi. Però ara no podem parar. Aquesta unió que hem tingut, tenim i, de ben segur, tindrem, no la podem desprofitar. Estic segur que ens donarà moltes alegries.

Visca la UE Llagostera!!!"

MARC SELLARÈS

UE Llagostera