Alsina, premi especial de la Nit de l'Esport de Calonge-Sant Antoni
Escrit per Jordi Gastó dimecres, 7 de maig del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
El Club - Notícies


El Director Tècnic de la Unió Esportiva Llagostera, Oriol Alsina, va rebre divendres a la nit un guardó per la seva impressionant trajectòria esportiva. Va ser durant la 6a edició de la Nit de l’Esport de Calonge-Sant Antoni. Un premi més que significatiu, també pel fet de ser donat en una localitat on Alsina no hi ha treballat mai. El marc incomparable del Castell de Calonge va acollir una festa espectacular, dirigida per Francesc Sánchez Carcassés i amb la presència de les més destacades autoritats locals.

Els premis van servir per donar reconeixement a la tasca dels millors esportistes de la localitat i, com és habitual, hi va haver un darrer guardó per una persona de fora del Municipi però la trajectòria del qual ha ‘traspassat fronteres’. Oriol Alsina és, en fecte, 'l’alma mater' esportiu d'un club al qual ha aconseguit treure de l'anonimat del futbol català més modest per convertir-lo, avui mateix i a nivell classificatori, en el cinquè de Catalunya, rere els quatre que juguen a la LFP.

Oriol Alsina, després d’agraïr el premi, va voler destacar “la gran tasca de l’Ajuntament de Calonge-Sant Antoni en la promoció de l’esport, un exemple per altres municipis de Catalunya”. En la inscripció del trofeu rebut es podia llegir: “A Oriol Alsina, per la seva trajectòria professional en el món de l’esport i per haver demostrat que no hi ha equip petit si els valors que representa són grans i té un líder al capdavant”.