UE Llagostera

PROPER PARTIT · 2-Agost · La Jonquera - UE LLAGOSTERA (20 hores)

Protagonistes a Canal Plus
Escrit per Redacció dimarts, 6 de desembre del 2011
PDF Imprimeix Correu electrònic
El Club - Notícies


El Llagostera està de moda des de fa uns anys com un dels equips més emergents del futbol català, entre els onze millors del país al futbol de tots els nivells. Això s'ha traslladat també a nivell periodístic, despertant la curiositat de molts mitjans per saber més coses de la seva singular història. Ara s'afegeix Canal Plus.

La gran epopeia de la Unió Esportiva Llagostera segueix estant de moda no tant sols a nivell català, sinó també en l'àmbit futbolístic de l'estat. Ja fa unes setmanes, coincidint amb la visita del Cerceda a la segona eliminatòria de la Copa del Rei, periodistes del programa 'Punto Pelota', de Intereconomia TV, van estar present al Municipal llagosterenc per enregistrar un reportatge. El passat dissabte, abans, durant i després del partit de lliga contra l'Orihuela, va ser un equip de Canal Plus, vingut expressament des de Madrid, el que ens va visitar.

El reportatge, que va ser emès el passat dilluns en el prestigiós i conegut programa d'aquesta cadena estatal 'El dia después', va incidir tant en la trajectòria esportiva recent del club (cinc ascensos en set temporades) com en el caràcter proper i humà de l'entitat, sense oblidar lògicament la relació familiar entre la presidenta del club, Isabel Tarragó, i l'entrenador del primer equip, Oriol Alsina. L'equip de Canal Plus va enregistrar imatges al Municipal i al Casino de Llagostera, on es va celebrar la primera de les dues Quines de Nadal. Podeu veure el reportatge fent cliic AQUÍ.