Nou punt de trobada llagosterenc
Escrit per Redacció dijous, 1 de desembre del 2011
El Club - Notícies


Des d'ahir dimecres, el futbol a Llagostera ja té un nou punt de referència. Jugadors del primer equip de la Unió Esportiva, cos tècnic i directiva van assitir per la tarda a la reobertura del 'Clàssic', un pub-restaurant totalment remodelat situat al bell mig de la població, a la emblemàtica Plaça Catalunya.

 
"Ja creiem en les nostres possibilitats"
Escrit per Redacció dilluns, 28 de novembre del 2011
Primer Equip - Notícies


Després dels darrers resultats positius, al tècnic del Llagostera li agrada especialment que el seu equip “no només estigui en una dinàmica positiva, de bon joc i grans resultats”, sinó que els jugadors “creguin cada cop més en les seves possibilitats. Partit a partit, estan més convençuts del que poden arribar a fer".

 
De casa, com a casa
Escrit per Jordi Sunyer divendres, 25 de novembre del 2011
Columnes - Opinió


Fem un exercici d’associació d'idees. Pensem amb el concepte “Unió Esportiva Llagostera” i deixem que se’ns acumulin al cap i de mica en mica els suggeriments. Per exemple: un d'ells podria ser: club contra el qual molts clubs de Catalunya, sobretot en categoria territorial, han jugat en els últims anys.

 
El segon millor equip de novembre
Escrit per Redacció dimarts, 29 de novembre del 2011
Primer Equip - Notícies


El mes de novembre ha estat simplement excel·lent pel Llagostera. Deu punts aconseguits de dotze possibles -tot i jugar tres partits fora de casa i només un al seu camp Municipal- han permés l'equip d'Oriol Alsina deixar la maleïda ultima posició que arrossegava des de la segona jornada del campionat.

 
Aquest equip s'ha fet molt gran!
Escrit per Jordi Gastó dilluns, 28 de novembre del 2011
Primer Equip - Cròniques


El Llagostera va sumar ahir la tercera victòria en quatre partits i va demostrar que ja li ha agafat la mida a la categoria i que l'equip s'està fent gran per moments. En un altre gran escenari com el Narcís Sala, davant un dels equips potents de la Segona B, els d'Oriol Alsina van fer el millor partit de la temporada.

 
Les entrades a Sant Andreu costaran només 10 euros pels llagosterencs
Escrit per Àngel Garreta dimecres, 23 de novembre del 2011
Primer Equip - Notícies


Els aficionats del Llagostera que es desplacin aquest cap de setmana a Barcelona per veure el duel català entre el Sant Andreu i l'equip gironí (diumenge a les 17 hores), tindran descompte en el preu de la seva entrada i podran accedir a l'estadi Narcís Sala per només 10 euros després d'un acord entre entitats.

 
Pàgina 172 de 180