Dalmau: “De petit pintava i aquests dies de quarantena m’he animat a pintar un paissatge”

Dalmau: “De petit pintava i aquests dies de quarantena m’he animat a pintar un paissatge”

Albert Dalmau és un autèntic amant de tot esport, no pot viure sense ell. Ni sense el futbol, ni tampoc sense el bàsquet i un tennis que també practica. A falta d’esport real, el lateral recorre a jocs de la play com el FIFA i l’NBA2K per satisfer aquest desig de practicar i mirar esport, encara que durant aquest confinament també ha trobat espai per rescatar una afició passada: la pintura. Dalmau ha agafat el pinzell i les aquarel·les per plasmar sobre el llenç la seva inspiració, la que li dona els passejos pel Barri Vell de Girona amb la seva parella que tant troba a faltar. Encara no els pot fer però agraeix unes estones per sortir a córrer que l’alliberen de la pesada rutina d’estar a casa.

-Com portes el confinament? Bé, al principi em va costar una mica acostumar-me però ara ja estic totalment adaptat.

-Què és el que més trobes a faltar? Poder anar al lloc que vulgui i quan vulgui i passejar per Girona amb la meva parella.

-Quina rutina diària segueixes? M’aixeco d’hora, esmorzo i després faig esport, encara que hi ha dies que el faig per la tarda. Jugo també a la play amb amics, surto al pati, veig sèries i també aquests dies m’he posat a pintar un quadre, encara que ara això ho he deixat més aparcat. De petit pintava, em van entrar ganes i em vaig animar a dibuixar un paissatge.

-A quins jocs dediques més temps a la play? Hi ha molts dies que jugo al FIFA contra amics, he jugat contra en Sergio Cortés -els nostres partits són bastant igualats-, i contra futbolistes d’altres equips com Fer Cano del Lleida i Pedro Martín del Nàstic. De vegades opto també pel Fortnite, però últimament jugo molt a l’NBA2K.

-Quines sèries veus? N’estic veient moltes. He mirat ‘La Casa de Papel’, l’última temporada de ‘The Last Kingdom’ i la de ‘The Last Dance’ que va sobre Michael Jordan. També he vist pel·lícules com ‘Yesterday’, centrada en els Beatles.

-Veus futbol? Gens. Trobo a faltar el poder veure partits de la NBA i de tennis. Sobretot trobo a faltar el tennis, tant mirar-lo com jugar-lo.

-Cuines més aquests dies que de costum? No, el mateix, ja hi estic acostumat.

-Què és el primer que t’agradaria fer quan tot torni a la normalitat? Donar una volta pel Barri Vell de Girona i la Catedral amb la meva parella.

-Què tal la sensació de tornar a córrer després de tants dies sense fer-ho? Al final et dona la llibertat d’anar on vulguis però no acaba de ser suficient per tenir aquesta sensació de llibertat. Córrer sense cap objectiu es fa avorrit però tot i així s’agraeix que es pugui sortir, et treu una mica de la rutina d’estar a casa.