UE Llagostera-Costa Brava – Atlético Levante: A per la victòria amb il·lusió i determinació

UE Llagostera-Costa Brava – Atlético Levante: A per la victòria amb il·lusió i determinació

Són sis jornades sense guanyar, sí, però costi el que ens costi, lluitarem fins a aconseguir aquesta victòria que tant se’ns resisteix, serem fidels a la mentalitat del Llagos, la de no desistir sota cap concepte, la de perseguir els objectius amb il·lusió i determinació. L’equip blau-i-vermell bolcarà tota la seva energia i esforços aquest diumenge al Municipal contra l’Atlético Levante per obtenir el primer triomf del 2020 (12:00). Per tal d’aconseguir aquest propòsit, Oriol Alsina no té cap dubte del que s’ha de fer: competir al màxim.

“Tenim la necessitat de guanyar i ens hem entrenat fort per competir al màxim nivell. El Levante B és un adversari molt complicat i necessitem competir molt bé per treure un resultat positiu. Serà clau ser molt contundents a les àrees”, destaca l’entrenador d’un Llagos que ja va oferir molt bona cara a la Ciutat Esportiva del club valencià a la primera volta a pesar de la derrota final (1-0). A Buñol, el filial granota, dotzè a la classificació a un punt de l’equip llagosterenc ja es va mostrar com un equip molt complet amb un gran domini de la possessió de pilota.

“L’Atlético Levante és un rival que ha anat de menys a més al llarg de la temporada. És un equip amb molta mentalitat, que treballa moltíssim i amb jugadors de qualitat amb una bona arribada, tant de primera com de segona línia”, adverteix Alsina. Futbolistes de la medul·lar com l’extrem Joan Monterde, amb cinc gols, o el mitjapunta Arturo Molina, amb quatre, són un clar exemple del potencial golejador de la segona línia de l’equip que dirigeix Lluís Tevenet. De fet, el mig del camp ha marcat 15 dels 23 gols que ha celebrat l’Atlético Levante.

L’últim precedent entre l’equip blau-i-vermell i l’equip blaugrana en feu llagosterenc data de la temporada 2016/2017, en què el Llagos es va imposar per 2-0 amb gols de Vivi i Marc Fernández. Per trobar els dos precedents anteriors ens hem de remuntar a la campanya 2013/2014, en què el Llagos va vèncer 2-1 amb dianes d’Enric Pi i Pitu, i al curs 2012/2013, en què el Levante B es va endur la victòria per la mínima (0-1).

Volem tornar a cantar victòria, volem tornar a conjugar el verb guanyar i per això necessitem l’ajuda d’una de les aficions que més marca la diferència. “Estem molt agraïts als aficionats que ens segueixen cada cap de setmana però necessitem que encara en vinguin més”, destaca Oriol Alsina, conscient, com tota la plantilla, de que guanyar de nou només serà possible amb la millor versió dels almogàvers, aquella que tantes tardes i matins inoblidables al Municipal ens ha fet passar.